Van Houts Outdoor Living is een onderdeel van Van Houts zonnewering en rolluiktechniek. Vanuit onze jarenlange ervaring kiezen wij voor duurzame en hoogwaardige producten. Wij informeren en adviseren u graag vrijblijvend over diverse systemen buitenzonwering, terrasoverkappingen en outdoor living, Weet u niet welk systeem het beste bij u past of wat er in uw situatie mogelijk is? Wij helpen u graag verder in onze showroom. Dit geeft ons dan de gelegenheid om de ‘high lights’ van onze producten te tonen en hun functies te demonstreren. Zodat we samen tot een passend eindproduct dat perfect aansluit bij uw wensen. Wij hebben bewust voor een selecte groep leveranciers gekozen. Uitgefilterd op kwaliteit en duurzaamheid. Wij streven naar een product met sfeer, klasse en een afwerking op een hoog niveau af te leveren. Ook in de toekomst gaan wij voor u op zoek, in binnen en buitenland, naar nieuwe innoverende producten, toepassingen en nieuwe trends.

De zon is de reden van ons bedrijf. Met de juiste zonwering geniet u langer op uw terras, bij zon, regen en tot s’avonds laat. Wij geloven dat u meer geniet van uw huis of terras als u kunt spelen met de zon. Want soms wilt u van de zon genieten, en soms wilt u de zon liever even niet. Dan verzinnen wij een fraaie oplossing voor elke situatie.

 

Wij nodigen u graag uit in onze showroom, om onder het genot van een lekkere kop koffie uw wensen te bespreken.

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Wij staan altijd voor u klaar, maar stellen het zeer op prijs als u uw bezoek aankondigt met een telefoontje. Dan zorgen wij dat de koffie of thee klaar staat. Onze showroom is open van di t/m vrij van 09:00–12:30, 13:15–17:00 op za van 10.00 – 16.00 op maan, zon en feestdagen zijn wij gesloten. Voor het maken van een afspraak of vragen bij het bezoeken van deze website kunt u ook bellen met 0493-473003

 

 

SERVICE, WERKINSTELLING, KLANTGERICHTHEID EN HERKENNING

Dit zijn de vier speerpunten voor van Houts zonnewering en rolluiktechniek.

 

SERVICE

Het begrip ‘Sales is nothing without after Sales’ staat bij ons hoog in het vaandel. Zonder deze stelregel is er ook geen groei mogelijk voor het bedrijf. Dit hebben wij sinds de oprichting al bewezen en zullen dat blijven doen. We zijn er op gebrand om de service en de snelheid zo hoog mogelijk te houden.

 

WERKINSTELLING

De werkinstelling toont zich in de eerst instantie in het eindproduct. Een product, gemaakt met plezier en kennis, maar ook toegepast met plezier en kennis. Bedrijfstrots komt voor bij de hele groep. Dat toont zich mede door de uniforme kleding in de productie, de montagedienst en servicedienst. Daarnaast hebben wij ons visitekaartje op de weg. Onze duidelijk herkenbare bedrijfswagens.

 

KLANTGERICHTHEID

Betrokkenheid, partnership, het zoeken naar oplossingen op alle gebieden. Het meedenken met de klant en garant staan voor het klantgericht denken van van Houts Outdoor Living.

 

HERKENNING

Onze monteurs zijn allemaal gekleed in bedrijfskleding, en zijn gecertificeerd met een VCA keuring. Elk jaar worden de monteurs ook getraind op nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de markt. Ook zijn onze werkbussen herkenbaar aan een zonnige uitstraling en zijn logisch en opgeruimd. Wij werken enkel met gekeurd en gecertificeerd gereedschappen en klimmaterialen.

Heeft u vragen?

Contact ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×